top of page

SVE ZA KUPATILO NA JEDNOM MJESTU

www.svezakupatilo.com.png

UGLED D.O.O

Kvalitet proizvoda koji su našoj ponudi, funkcionalnost i pristupačne cijene uvijek su bile osnovne vrijednosti našeg poslovanja. Znamo da nije uvijek lako donositi odluke vezane za životni prostor zato Vam naše iskustvo i stručni savjeti mogu uvelike olakšati taj proces. Iza nas je 25 godina uspješne saradnje i poslovanja sa najvećim domaćim ali i svjetskim brendovima iz svijeta kupatila.

Nudimo širok asortiman opreme za kupatila, vodomaterijala, sanitarija, sa naglaskom na garanciju kvaliteta.Obezbijeđena servisna mreža - jer zaista cijenimo i vrijeme i novac naših dragih kupaca. Iz istog razloga, dostupna Vam je i naša online prodavnica, gdje iz udobnosti svoga doma možete izabrati sve što vam je potrebno za opremanje kupatila.

BROJEVI GOVORE VIŠE

Infinity

Broj zadovoljnih kupaca

25 

Godina uspiješnog poslovanja

4,9

Google i Facebook ocjena

ISTORIJA

Preduzeće Ugled d.o.o. Gradiška, na tržištu BiH postoji već 25 godina, prepoznatljivo je po prodaji vodomaterijala i sanitarija. U svojoj ponudi nudi renomirane domaće i svjetske brendove. Osnovna vodilja u poslovanju je kvalitet i garancija naših proizvoda i obezbijeđena servisna mreža. Dodjite i posjetite nas u ulici 16. Krajiške brigade 70 , 78400 Gradiška.

blog-1.jpeg
LOKACIJA

UGLED D.O.O.

ADRESA: 16 KRAJIŠKE BRIGADE 70
EMAIL: ugledgr@gmail.com
 

bottom of page